MARKTANALYTICSASSIST: reguliere domiciliëringen via mijn bankkaart, alles wat u moet weten over opzeggingen en terugbetalingen - Waarmee komt deze domiciliëring overeen? (2024)

Begrijp, identificeer en annuleer deze kosten (+ informatie over hoe u kunt worden terugbetaald)

Hoe contact opnemen met de MARKTANALYTICSASSIST-website? Waardevol advies bij beëindiging.

Wilt u informatie over MARKTANALYTICSASSIST-monsters? Wij geven u de sleutels om te begrijpen hoe dit online bedrijf te werk gaat op deze 3 onderwerpen:

  1. MARKTANALYTICSASSIST schrijft geld af van mijn rekening: wat betekenen deze betalingen op mijn bankkaart?
  2. Het definitief afschaffen van domiciliëringen en oplossingen voor eventuele terugbetaling.
  3. Het opnemen van maandelijkse bedragen zonder akkoord door MARKTANALYTICSASSIST: kunnen we spreken van fraude?

Dit artikel is voor jou, als je slachtoffer bent van dit verborgen abonnement!

1/3 Wat is de herkomst van de betalingen met recht op MARKTANALYTICSASSIST?

Afschrijvingen van uw bankrekening met de naam bMARKTANALYTICSASSIST zijn gekoppeld aan een online abonnement. De websites kunnen van verschillende oorsprong zijn: voor wedstrijden, voor cashback en kortingen, voor inhoud voor volwassenen, voor helderziendheid, voor vergaderingen, voor streaming en videogames, enz. Gekwalificeerd als ongelooflijke aanbiedingen die u niet mag missen, maar uit deze aanbiedingen komt een abonnement.

Bij het valideren van dit abonnement geeft de site MARKTANALYTICSASSIST de toestemming om u maandelijks kosten in rekening te brengen. Net als bij een SEPA-domiciliëring haalt de betreffende site u via uw bankkaart rechtstreeks van uw rekening af.

Toch ken je deze site niet! Selo. jij, er was geen abonnement afgesloten en je wilde nooit een verbintenis met een abonnement en maandelijkse betalingen!
Op internet is het zo dat een groot aantal mensen last heeft van deze manoeuvre en zich afvraagt ​​hoe een abonnement tot stand had kunnen komen. In eerste instantie heeft u bij een aankoop uw bankgegevens opgegeven: de website heeft u zeker een proefaanbod aangeboden, betaling voor de verzendkosten van een cadeau, een bewijs van uw leeftijd, etc. U heeft echter de Algemene Verkoopvoorwaarden (CGV) niet gelezen. ) voordat u het vakje aanvinkt. Hierna wordt het abonnement geactiveerd met dit abonnement dat is gespecificeerd in de CGV van uw aankoop. Je zit dan vast, met automatische verlenging, zolang je het niet direct meldt. Kortom, u bent geabonneerd op een onlinedienst en laat regelmatig monsters nemen door MARKTANALYTICSASSIST. Deze zullen regelmatig plaatsvinden totdat u de nodige stappen onderneemt om het abonnement stop te zetten.

Maak je geen zorgen, dit is een veel voorkomende situatie! U bent niet alleen en wij zullen u begeleiden om het te begrijpen hoe u het abonnement kunt opzeggen en de automatische incasso kunt stopzetten MARKTANALYTICSASSIST !

2/3 Via welke procedure kan ik domiciliëringen uit MARKTANALYTICSASSIST verwijderen? Kan ik deze bedragen terugkrijgen?

U kunt uiteraard overwegen de automatische incasso's van MARKTANALYTICSASSIST te beëindigen. Vervolgens dient u uw abonnement op de website op te zeggen door stap voor stap over te gaan tot deze online opzegging (alle informatie staat op de betreffende website).

Als u de oorspronkelijke site die is gekoppeld aan automatische incasso's niet kent of als u niet vertrouwd bent met online procedures, kunt u een serviceprovider vragen om u te helpen bij het beëindigen van uw abonnement. Onze aanbeveling betreft Ik stop de kosten!, een ondersteuningsdienst om deze problemen met opnames en terugbetalingen onder bepaalde voorwaarden op te lossen.

Deze terugbetalingen zijn niet systematisch en sommige sites met een abonnement accepteren dit niet. Door Ik stop de kosten!, verkrijgt u met zekerheid de stopzetting van de automatische afschrijvingen van MARKTANALYTICSASSIST en de definitieve beëindiging van het abonnement: 100% effectief of terugbetaald als garantie voor deze dienst!

3/3 MARKTANALYTICSASSIST staat op mijn bankafschrift: mag ik dit fraude noemen of staat de wet dit toe?

Wat zegt de wet over abonnementen en deze terugkerende kosten? Wij leggen u uit wat de wetgeving zegt. In maart 2018 heeft de rechtbank bij het Hof van Cassatie bepaald dat een internetgebruiker rekening moet houden met de Algemene Verkoopvoorwaarden waar dit abonnement is geregistreerd. Maar een nieuw besluit is bemoedigender in de context van consumentenbescherming! In een uitspraak van het Hof van Justitie van de Europese Unie van 5 oktober 2023 staat dat consumenten mogelijk niet duidelijk zijn geïnformeerd over het feit dat dit abonnement betalend wordt. Volgens het Hof van Justitie van de EU moet de site melding maken van de annuleringsmogelijkheden en de herroepingstermijn van 14 dagen. Het is zelfs mogelijk dat een consument tot één jaar na het abonnement opzegt als hij niet correct is geïnformeerd. De terugbetaling is niet systematisch vanwege de algemene verkoopvoorwaarden die zijn gevalideerd tijdens de oorspronkelijke aankoop, maar er kan ook worden gekozen voor de terugbetaling van de klant om geen enkel risico te nemen. Aarzel dus niet om een ​​terugbetaling aan te vragen! En ook bij deze annulerings- en restitutieprocedures kunt u ondersteund worden.

De term hacken is van deze procedures uitgesloten zolang u nog in het bezit bent van uw bankpas. Zorg ervoor dat u uw kaart niet blokkeert en zo uw verbintenis verbreekt, aangezien u door een contract verbonden bent met het bedrijf waarvan de automatische afschrijvingen MARKTANALYTICSASSIST heten. Het verdient de voorkeur om zo snel mogelijk verder te gaan met het opzeggingsproces en dit huidige contract op te zeggen, in plaats van bezwaar aan te tekenen tegen de gedebiteerde bankkaart..

Hoe kun je geen slachtoffer meer worden van een verborgen abonnement en dure reguliere incasso’s? Wij raden u aan om bij het doen van een aankoop de Algemene Verkoopvoorwaarden te raadplegen, die doorgaans zijn opgenomen in de verplichte wettelijke vermeldingen op de website. Blijf ook waakzaam tijdens aantrekkelijke promotieaanbiedingen. Ons artikel zal een aantal vragen beantwoorden die je misschien nog hebt!

MARKTANALYTICSASSIST: reguliere domiciliëringen via mijn bankkaart, alles wat u moet weten over opzeggingen en terugbetalingen - Waarmee komt deze domiciliëring overeen? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6118

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.